If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте скоро си смених термостата и температурата продалжава да е 70 градуса и парното е мн слабо загрява само на място. Предварително благодария за помоща.
опитай да продухаш радиатора за парното.... в4ера лекувах 1 такава едвам се усещаше парното и то само при загрят двигател.... оказа се 4е радиатора е запушен на парното и едвам циркулираше водата през него
проблема го реших 4рез отка4ване на марку4ите към него и запълване с разтвор от калцинирана сода, 10 минути след престояването на разтвора промих с обилно те4аща вода под налягане от 4ешмата и вси4ко след сглобяването бе перфектно .... парно убиец дет са вика успех и дано съм помогнал
Alfa Romeo 146 1,6 TS 97g 120 hps climatronik ,НЯМАМ ГАЗ НЯМА И ДА ИМА
Гледах в метро има некакви течнотии за промиване на цялата система, някой знае ли дали има ефект или това е поредната измишльотина за доразваляне на нещата
Гледах в метро има некакви течнотии за промиване на цялата система, някой знае ли дали има ефект или това е поредната измишльотина за доразваляне на нещата
заеби! Друго си е да се разглоби и почисти не само по химичен път
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
А това, че не вдига температура над 70
С продухване на парното няма да се оправи
а за все още невежите от към моделът 145, ще можеш ли да поясниш къде да го дирим това парно
БлагодарЯЯЯяяя
ми 2 та марку4а дет влизат в купето например се отка4ат от местата и през тях се промива... то да го изкараш тва радиатор4е си е цяло приклю4ение ина4е
заеби! Друго си е да се разглоби и почисти не само по химичен път
в смисъл то радиатор4ето не се разглобява... вътре има едни серпентини като архимедов винт ... нещо подобно за да минава водата по по дълаг път и да може топлообменика да има по голямя КПД ако се разглоби съмнейшън работата после с херметизирането и по лесно е да се подмени с ново в слу4аят ако се стигне до изваждане на топлообменника баси галимацията дет са вика за 1 чистене
А това, че не вдига температура над 70
С продухване на парното няма да се оправи
а за все още невежите от към моделът 145, ще можеш ли да поясниш къде да го дирим това парно
БлагодарЯЯЯяяя
ми 2 та марку4а дет влизат в купето например и не ми е ясен сарказма в тонът ма нейсе
Ммм..?? Никакъв сърказъм !!
Пиатам, щото незнам! А колегата дето дава акъл да се почисти и той незнае
и Благодаря за обяснението колега... ще пием по бира на другата среща
Comment